Vision2Watch biedt meer dan alleen maar een technisch product. Wij staan onze klanten bij in het complete proces, vanaf concept tot en met realisatie.

Wij doen dat aan de hand van een aantal stappen:

  • Discover: wij trachten uw probleem te begrijpen
  • Fix: wij bedenken en schetsen de juiste oplossing
  • Validate: in overleg met de klant zetten we de puntjes op de i
  • Install: installatie van een (demo) opstelling op lokatie
  • Maintain: wij bieden diverse Service Level Agreements

 

CONCEPT DEVELOPMENT

Wij beginnen elk project met het begrijpen van uw bedrijfsstrategie en uw doelstellingen. Dit kan enkel en alleen vanuit een brainstormsessie tussen de verschillende stakeholders. Vanuit deze doelstellingen werken wij met u samen om de juiste technologie te selecteren die in uw behoeften voorziet.

Wat is een goed concept?

Een goed concept dient toegevoegde waarde te hebben. Wij zien zelf een goed concept niet als een idee maar als een verhaal: het is een invulling van je idee bevat in ieder geval de elementen content (wat wordt er getoond) en de vorm (hoe wordt het getoond). Het doel van het verhaal is aan te geven hoe de gebruikers in contact zullen treden met de geselecteerde oplossing.

Tussen de ontwikkeling van het concept en de realisatie vinden er meerdere briefings met onze opdrachtgevers plaats.

REALISATIE

Na de concept fase werken we aan de realisatie van het project. Hierbij wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen technische realisatie en content development, oftewel de uitingen die de Vision2Watch systemen dienen te tonen. Laatstgenoemde element is een strategisch onderdeel in de realisatie van het concept, waarbij intensief contact met de opdrachtgever een vereiste is.

INSTALLATIE

installatieNa de realisatie fase komt de installatie op de gewenste lokatie.

Voordat Vision2Watch een installatie op lokatie uitvoert, wordt er veelal een site survey uitgevoerd teneinde zeker te weten dat de aangeboden oplossing op die lokatie zal gaan functioneren. Tevens worden dan de laatste puntjes op de i gezet betreffende installatietechnische vereisten, zoals de aanwezigheid van een spanningspunt.

Onze installatie afdeling zorgt er daarna voor dat de geselecteerde totaaloplossing op de juiste manier wordt geïnstalleerd en afgesteld. Tevens verzorgen wij diverse trainingen in het gebruik van onze systemen.

ONDERHOUD

Hoewel wij de hoogst mogelijke kwaliteit nastreven, kan er altijd iets defect raken. Daarom biedt Vision2Watch diverse after sales services aan, variërend van preventief onderhoud tot en met een complete Service Level Agreement met gegarandeerde response tijden.