VISION2WATCH OOK VOOR VERHUUR:

Bent u op zoek naar iets leuks, innovatiefs of iets waarmee u zeker zult opvallen voor uw volgende beurs, evenement of presentatie? Heeft u snel een touch screen, TV of videowall nodig, of zou u graag een hoogwaardige beamer huren? Vision2Watch is de beste keuze voor audiovisuele verhuur. Wij hebben alles in huis om uw boodschap helder en duidelijk over te brengen aan uw doelgroep, en kunnen u uitgebreid adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Wij bieden een breed assortiment aan te huren systemen: Interactieve Vloerprojecties, Iwindows, IBars en IWalls zijn mogelijke opties om uw beursstand of evenement net even dat beetje extra te geven.

De Vision2Watch specialist adviseert u graag over de juiste oplossing voor uw doel en lokatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische expertise kunt u daarbij bovendien altijd vertrouwen op de beste service en ondersteuning – of het nu gaat om transport, installatie of andere audiovisuele vraagstukken.
Onze systemen worden geleverd inclusief installatie on-site. Vaak hebben we alleen maar een stopcontact nodig om onze oplossingen te laten werken!

iFLOOR/ iWALL RENTAL

Laat uw logo of uw product over de vloer bewegen en reageren op bewegingen van passanten met de Vision2Watch iFloor oplossing. Deze totaaloplossing bestaat één of meerdere projectoren en sensoren die bewegibanner_bgng detecteren. De projectie heeft een afmeting van ongeveer 3.6 x 2.6 meter, afhankelijk van de lokatie.
Vision2Watch levert een complete iFloor systeem inclusief frame en speciale content. De iFloor wordt door een Vision2Watch specialist geïnstalleerd op lokatie en na de beurs of evenement weer afgebouwd. Tevens verzorgen wij de custom content creatie en technische ondersteuning door een Vision2Watch specialist.

iBAR RENTAL

Interactive surface @ KONETransformeer een bar in een interactief medium waar de nieuwste producten getoond worden door het gebruik van de iBar. Door het gebruik van één of meerdere projectoren in combinatie met IR-camera’s wordt het beeld exact op de bar geprojecteerd. Vision2Watch levert een complete iBar systeem inclusief frame en speciale content.

De iFloor wordt door een Vision2Watch specialist geïnstalleerd op lokatie en na de beurs of evenement weer afgebouwd. Tevens verzorgen wij de  technische ondersteuning door een Vision2Watch specialist. Maximale projectiegrootte is circa 5 meter lang, afhankelijk van de lokatie en de bar. Custom content op aanvraag.

TOUCHSCREEN RENTAL

rentals5Set van een vloerstandaard met een 55″ Multitouch LCD scherm en een embedded computer systeem. De Touch Tafel wordt geïnstalleerd op lokatie. Deze totaaloplossing bestaat uit op- en afbouw en technische ondersteuning door een Vision2Watch specialist. Custom content op aanvraag. Neem contact met ons op voor overige oplossingen.

SLINGSHOT RENTAL

Bent u op zoek naar iets echt opvallends? Denk dan eens aan de slingshot…slingshot1

Deze interactieve katapult zorgt er voor dat u de “talk of the town” bent: iedereen zal zich uw stand of evenement herinneren.

Wat is het?

De interactieve katapult oftewel Slingshot is een combinatie van een projectie (bijvoorbeeld op een wand) en een houten katapult met een geïntegreerd touch screen. Passanten kunnen op de touch screen tekst invoeren, mikken en de tekst naar de projectie slingeren.

Voor de projectie gebruiken wij verschillende typen projectoren.

Succes gegarandeerd!

MOBIELE iFLOOR

rentals4Heeft u op uw beursstand niet de mogelijkheid om de projectoren op hoogte te monteren? Dan is de mobiele iFloor de ideale oplossing! De mobiele iFloor is een systeem van ongeveer 1 meter hoog en bevat een compleet iFloor systeem. Plaats het op de vloer en er ontstaat een interactieve projectie van ongeveer 180x120cm. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en hij start automatisch op.

iWINDOW RENTAL

IMG_0721Touch screens beginnen gemeengoed te worden, ook op beurzen en evenementen. Vision2Watch gaat echter een stapje verder door een interactieve projectie op glas. Deze 50 of 70 inch iWindow oplossing zal tussen alle standaard LCD-touchscreens zeker opvallen! De iWindow wordt door een

Vision2Watch specialist geïnstalleerd op lokatie en na de beurs of evenement weer afgesproken. Het systeem wordt geleverd exclusief speciale content (op aanvraag) of internet aansluiting.

VIDEOWALL RENTAL

V-Match-video-wall-showSoms is een klein beeldscherm genoeg om uw publiek te bereiken – maar soms ook niet. Door een videowall te huren beschikt u direct over een echte ‘eye-catcher’. Uw boodschap valt hierdoor niet alleen beter op, maar houdt de aandacht ook langer vast. Zou u graag een videowall willen huren voor uw volgende event, en
wilt u weten wat Vision2Watch u kan bieden? Onze specialisten werken graag met u samen voor het beste advies op maat. Daarbij maken wij het huren van een videowall altijd zo simpel mogelijk – wij hebben alle technische expertise in huis om de installatie vakkundig af te handelen.

 

OVERIGE MIDDELEN

Vision2Watch heeft, naast bovengenoemde oplossingen, een grote diversiteit aan overige verhuur producten. Te denken valt aan diverse lcd-schermen, Trussen / Rigging equipment, diverse projectoren, computers, laptops en nog veel meer.

 

 

 
Bekijk ook andere projecten:
interactieve vloer interactieve wand interactieve projecties holobox